1 Nisan 2008 Salı
Sebzeli Tavuk Tava
Sevgili Ayse bize bu harika rengli ic acici sebzeli tavuk tava ile katilmis,iyikide katilmis harika bir tarif daha kazanmis olduk.Ellerine saglik arkadasimizin.Arkadasi ve sayfasina buyrun ve diyer lezzetlerini kesvedin
http://ikizlerinannesi-ikizlerinannesi.blogspot.com/ ve http://keskinlininmutfagi.blogcu.com/.
MALZEMELER:
* Patates
* Arpacik sogani
* Kiyma
* 1 tanede kuru sogan
* Salca,pul biber, kimyon,karabiber,tuz ve su
* Kizartmak icin sivi yag
* Kasar rendesi
YAPILISI:
* Patatesleri soyun halka halka dograyin, arpacik soganlari ayitlayip yikayin* Tencereye siviyag koyup her ikisinide kizartin* Kiymayi kavurun ,kuru sogani yemeklik dograyip ilave edin soteleyin* Baharatlari ve salcayida ilave etip az pisirin* Borcama kizartigimiz patatesleri ve arpacik soganlari yayin üzerine kiymali harci dökün* Üzerine bir kase su gezdirin* Ve kasar rendesi serpistirin* Yesil biber ve domatesle süsler yapabilirsiniz isterseniz* 200 derecelik firinda pisirin.AFIYET OLSUN
Etiketler:
Sebze Yemekleri,
Tavuk etli yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder