
Sevgili Ayse bize bu harika rengli ic acici sebzeli tavuk tava ile katilmis,iyikide katilmis harika bir tarif daha kazanmis olduk.Ellerine saglik arkadasimizin.Arkadasi ve sayfasina buyrun ve diyer lezzetlerini kesvedin
http://ikizlerinannesi-ikizlerinannesi.blogspot.com/ ve http://keskinlininmutfagi.blogcu.com/.
MALZEMELER:
* Patates
* Arpacik sogani
* Kiyma
* 1 tanede kuru sogan
* Salca,pul biber, kimyon,karabiber,tuz ve su
* Kizartmak icin sivi yag
* Kasar rendesi
YAPILISI:
* Patatesleri soyun halka halka dograyin, arpacik soganlari ayitlayip yikayin* Tencereye siviyag koyup her ikisinide kizartin* Kiymayi kavurun ,kuru sogani yemeklik dograyip ilave edin soteleyin* Baharatlari ve salcayida ilave etip az pisirin* Borcama kizartigimiz patatesleri ve arpacik soganlari yayin üzerine kiymali harci dökün* Üzerine bir kase su gezdirin* Ve kasar rendesi serpistirin* Yesil biber ve domatesle süsler yapabilirsiniz isterseniz* 200 derecelik firinda pisirin.AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder